A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Героїв Небесної Сотні!

Дата: 21.02.2019 08:52
Кількість переглядів: 660

«Бездонна прірва горя і скорботи
Панує в Україні на цей час.
І всі мої думки, і сльози, і турботи
За тими, хто життя віддав за нас.
Ніколи їх не забувайте!
В історію внесіть кожне ім’я!
Онукам, дітям ви розповідайте,
Що наша Україна ще жива!»


         20 лютого до Дня Героїв Небесної Сотні працівники Розумівського будинку культури сумісно з Розумівською школою провели зустріч з учасником бойових дій, земляком Ханчичом Андрієм Володимировичем. Велику вдячність нашим захисникам та героям нашого часу діти висловили на плакаті "Теплі слова солдатові". Щирі  дитячі  побажання,  сподіваємося залишаться в нашого захисника у серці. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки було вшановано загиблого односельчанина, учасника АТО - Дьячкова Юрія Анатолійовича. 

Фото без опису
                                                                                        Фото Розумівка

 

      Завідуюча Високогірненським сільським клубом  Деркач О..М. провела годину історичної правди «Небесній сотні шана й молитви, за чисті душі, що злетіли в небо...».  Небесна Сотня – то в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну. 

Фото без опису
                                                                                               Фото Високогірне

     В Новослобідський сільській бібліотеці була проведена книжкова виставка "України мужні сини" та проведена інформаційна година, на яку був запрошений учасник АТО Торощин Геннадій.

Фото без опису
                                                                                            фото  Новослобідка

         20 лютого в Новозапорізькому БК хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні - українців, які власне життя поклали за європейські цінності: за свободу, людську гідність, незалежність і право України йти своїм власним шляхом розвитку. На уроці - роздумі, присвяченому Дню Героїв Небесної Сотні, учні 10 класу Новозапорізької школи не лише слухали доповідь про жахи лютого 2014 року, але й брали активну участь в обговоренні! Та по- справжньому пройнятися невимірними втратами від кривавого процесу становлення Революції гідності учасникам заходу допомогли портрети та короткі розповіді про кожного, хто вже ніколи не повернеться на землю. Діти зачитували їх, і сльози поволі наверталися на обличчя... Закінчився урок символічним розвішуванням білих паперових ангелів, виготовлених учнями молодших класів, на білій березі біля будинку культури. Вітер жваво гойдав паперові фігурки, і здавалося, що вони й насправді от-от зірвуться усією сотнею в небо до справжніх героїв своєї країни, кращих синів України.

Фото без опису                                                                 Фото Нове Запоріжжя
       Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки  запалили свічки та вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання. А в Нижньохортицькій бібліотеці діє тематична книжкова виставка "Зима, яка нас змінила".

Фото без опису                                                                          Фото Нижня Хортиця
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українських героїв і в Бабурській бібліотеці. 

Фото без опису
                                                                                                Фото Бабурка

Автор фото: КЗ «Центр культури та дозвілля»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора