A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Ти обираєш чи тобі обирають!

Дата: 28.02.2019 10:12
Кількість переглядів: 607


     Дуже часто вибір майбутньої професії залежить від бажання батьків, життєвої позиції друзів, а зовсім не від власного бажання і здібностей.
     Саме тому, учні 10 та 11 класів закладів загальної середньої освіти Долинської сільської ради, 26 лютого 2019 року в рамках проведення Місячника «Професійний орієнтир», відвідали Центр зайнятості. 
     Метою візиту було ознайомлення з роботою центру зайнятості та визначення, люди яких професій є наразі бажаними на ринку праці. З роботою центру дітей  радо ознайомила, Яковлєва Ольга Вікторівна - директор районної філії обласного центру зайнятості. Учні дізнались, як можна вибрати роботу самостійно за наданими списками та де знаходиться серце працевлаштування. 
     Також ознайомились з представниками 5-ти найкращих навчальних закладів м.Запоріжжя: Запорізький національний університет, Запорізький державний медичний університет,  Запорізький  електротехнічний коледж Запорізького національного технічного університету, Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій та Інженерна Академія. 
        Під час виступів представників закладів,  діти отримали інформацію щодо днів відкритих дверей, умов прийому, прохідні бали для вступу, а також переваги кожного закладу. 
      Учні   зробили свої висновки - хто засмутився, адже доведеться здавати інший предмет на ЗНО, хто впевнився в своїх силах, але підтримку, цінну інформацію та ясність того, що вчитись треба  завзято - отримали всі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора