A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Міжшкільні спортивні змагання з волейболу та піонерболу!

Дата: 01.03.2019 15:22
Кількість переглядів: 5179

     Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей. При всьому  цьому завданнями є не тільки демонстрація спортивної підготовки і високі спортивні результати.
      У четвер, 28 лютого, у спортивній залі закладу  загальної середньої освіти Розумівської школи  відбулися міжшкільні спортивні змагання з волейболу та піонерболу серед хлопців та дівчат 5-6 класи та 8-11класи. У змаганнях взяли участь вісім  команд закладів освіти Долинської сільської ради. 
       На початку змагань, знову привітали родину Безверхих з Розумівки за участь в спортивних  змагання XVIII Спартакіади Запорізького району "Спортивна сім'я", Артему подарували футбольний м’яч.
Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. 
          Переможцями турніру стала команди  Розумівської  школи,  друге місце посіла Новозапорізька школа.  В кожній  команді привітали учнів дипломами в номінації «Кращий гравець». Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. 
       Змагання також відвідала провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Т.В.Пляшкова, де привітала всіх учасників змагань, побажали їм позитивних емоцій та хорошої гри, а також вручили грамоти, дипломи, подарунки. 
      Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора