A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про організацію БО ВБФ “ Перетворення України”

Дата: 12.03.2019 15:14
Кількість переглядів: 1722

     Організація зареєстрована 1 березня 2011 року отримала свідоцтво про державну реєстрацію № 1108 і діє на підставі Указу, зареєстрованого приказом № 635/5 від 01.03.2011 р. Міністерством юстиції України. На території України діє 38 представництв нашої організації у містах Київ, Харків, Маріуполь, Одеса, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Херсон, в яких безкоштовно надають допомогу людям, які потрапили в залежність від алкоголю, наркотиків, які опинилися у важкій життєвій ситуації, соціально вразливим громадянам. Допомога цим людям виражена в наданні першої долікарської санітарної допомоги, даху над головою, одягу, харчів, а також у врегулюванні відносин з правоохоронними органами, сприяння у відновленні документів, створення сім'ї, працевлаштуванні на роботу. Результатом допомоги є набуття людиною навичок, якостей і здібностей, що роблять його особистістю, що позитивно сприймається суспільством.

     Організація є некомерційною, позабюджетною, не залежна ні від яких світських, політичних і релігійних структур. Діє на принципах ідеологічної та господарської самостійності. Організація співпрацює з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також з громадськими, політичними, релігійними об'єднаннями, іншими приватними або юридичними особами, що переслідують творчі для України суспільно-корисні цілі соціального, культурного, освітнього чи благодійного характеру.

    Метою організації є соціальна підтримка та захист громадян, які в силу життєвих обставин не здатні самостійно реалізувати свої права та законні інтереси, залучення їх в активну соціально-орієнтовану діяльність в рамках программ, що проводиться організацією і пов'язану з їх самореалізацією, морально-етичним вихованням та матеріально-побутовим забезпеченням. Також метою організації є розвиток добродійності і милосердя на Україні, популяризація християнської свідомості, а також протидія згубним руху і тенденціям, що руйнують Українське суспільство.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора