A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога багатодітним сім`ям

Дата: 03.04.2019 16:00
Кількість переглядів: 674

        З 1 квітня 2019 року в Україні запроваджено новий вид соціальних виплат – допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.  Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Допомога виплачуватиметься щомісяця по місяць досягнення дитиною 6-річного віку включно. Кожна сім’я, яка має посвідчення багатодітної, має змогу з 1 квітня оформити додаткову допомогу на дитину.

Як отримати виплату?

     Для того щоб оформити допомогу на дитину, мамі або татові потрібно звернутись до відділу соціального захисту населення Долинської сільської ради з паспортом та карткою платника податків і написати заяву  на отримання грошей.

     При собі також потрібно мати оригінал та копію посвідчення багатодітної сім’ї, без якого оформити допомогу буде неможливо, та свідоцтва про народження дітей.

    Виплати здійснюватимуться через Укрпошту чи уповноважений державою банк на соціальні виплати за вибором сім’ї. Якщо сім’я отримує щомісячну допомогу при народженні, вона може надати реквізити банківської картки, на яку зараховуються 860 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора