A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відзначення Дня здоров'я в Долинській ОТГ

Дата: 10.04.2019 13:22
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

              З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоровя в закладах культури Долинської сільської ради відбулися  спортивні та конкурсно – розважальні заходи для дітей.

 

         6 квітня  завідуюча Високогірненським сільським  клубом Ханіна Ірина підготувала для  місцевих дітлахів оздоровчо – розважальний квест. Під час  заходу  дві команди намагалися якнайшвидше  виконати 10 завдань різних за складністю.  Завдання – записки були  розкладені по всій території села так, аби учасники команд  не пересікалися  на своєму шляху.  Діти з задоволення  виконували кожне з завдань, та найголовніше -  ще раз нагадали про важливість  збереження свого здоровя!

Фото без опису                                                                  (Фото Високогірне)

       У   Нижньохортицькому клубі відбулися спортивні змагання «В майбутнє - здоровим». Діти активно  брали участь у цікавих естафетах та конкурсах, каталися на роликах, підтягувалися  на швидкість, грали у волейбол та теніс. Задля популяризації  здорового способу життя  завідуюча Нижньохортицькою бібліотекою Асєєва Марія  оформила інформаційний  стенд на дошці оголошень «В країні здоров’я», всі  бажаючи  мали змогу ознайомитися  з корисними порадами для поліпшення  самопочуття.

Фото без описуФото без опису                                                        (фото Нижня Хортиця)

         Цього ж суботнього дня  завідуюча Новозапорізькою бібліотекою Гринь Анна також провела  активну та пізнавальну вікторину «Здоровий старт». Діти  відповідали на питання конкурсів та намагалися  здобути першість. Особливо  припала до душі  гра «Хто з верху», під  час якої присутні  складали слова з літер.  Та на завершення  хлопчики і  дівчатка  змагалися на спритність у спортивній естафеті.

Фото без опису                                                     (фото Нове Запоріжжя)

 

            Тож турбуйтеся про своє здоровя, займайтеся спортом, влаштовуйте   прогулянки на свіжому  повітрі, відвідуйте заходи в закладах культури,  адже  це є запорукою гарного настрою та чудового самопочуття!

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора