A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Ми відповідальні  за майбутнє!

Дата: 11.04.2019 07:58
Кількість переглядів: 856

   З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. Ставлення людини до природи нині набуває такого самого морального значення, як і ставлення людини до людини. Глобальне знищення природи – то лише побічний результат згубної діяльності суспільства. Ми бачимо забруднення води, повітря, навколишнього довкілля і, розуміємо, що це дуже серйозно, але чому ж тоді не припиняється цей страшний «марафон», що неминуче приведе людство до загибелі.

Фото без опису       Тому з метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, 6 квітня за ініціативи працівників Відділу  надання соціальних послуг разом   працівниками та учасниками  художньої самодіяльності Долинського сільського клубу у Долинському  було організовано та проведено акцію «Ми за чисте довкілля», під час якої була прибрана від сміття територія біля сільських ставків, яка є улюбленим місцем для відпочинку не тільки серед місцевих жителів. Діти та дорослі протягом декількох годин старанно збирали пляшки, поліетиленові пакети, обгортки з під харчових продуктів -  все те, що зазвичай залишають після себе байдужі до природи відпочивальники.

Фото без опису

             Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території – це обов’язок кожної людини. Це ознака культури та свідомості громадянина. Тож закликаємо всіх долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій, а й щодня дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Фото без опису

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора