A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанування пам’яті  жертв нацизму!

Дата: 12.04.2019 09:35
Кількість переглядів: 595

З метою  вшанування памяті  жертв нацизму, вязнів «таборів смерті», та привернення уваги  молоді до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни  в закладах культури Долинської сільської ради були проведені інформацінйо – просвітницькі та  виховні заходи, приурочені  Міжнародному дню визволення в’язнів фашистських таборів.

Працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки провели інформаційну годину  для дітей «Світла память».

Фото без описуФото Розумівка

Завідуюча Новослобідською бібліотекою Кузьменко Наталія провела  тематичну годину «Фашистські табори смерті».

Фото без описуФото Новослобідка

У Високогірненському сільському клубі також долучилися  до вшанування  памяті в’язнів фашистських таборів. Для дітей була проведена інформаційна бесіда, під час якої вони дізналися про історичні факти, переглянули фото тих страшних років.

Фото без описуФото Високогірне

Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки  підготували відео -  розповідь «Табори смерті – геноцид проти людства», після якого відбулося обговорення побачених історичних фактів. Наприкінці заходу працівники культури наголоси про важливість пам’ятати про ті роки, сповнені горем і стражданнями,  та нагадали, що Україна разом з усім світом вклоняється людям, які пройшли через фашистські табори і віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які  загинули в концтаборах.

Фото без описуФото Нижня Хортиця

В Новозапорізькій  бібліотеці був проведений урок  - роздум для дітей «Пам'ять заради майбутнього». Під час заходу  присутні  ознайомилися з тематичною книжковою виставкою,   дізналися про страшні події Другої світової війни, переглядаючи відеопрезентацію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото Нове Запоріжжя

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора