A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Навчаємось разом!

Дата: 16.04.2019 10:12
Кількість переглядів: 566

      Згідно Плану основних заходів цивільного захисту на 2019 рік,  саме у квітні в закладах освіти проводиться День цивільного захисту. Учні закладів загальної середньої освіти Долинської ОТГ,  мали змогу пригадати, вдосконалити і продемонструвати свої знання з цивільного захисту. Всі учасники взяли участь у практичному відпрацюванні дій під час виникнення надзвичайної ситуації та по сигналу евакуювалися з приміщення школи. Єдина виховна година для учнів початкової школи у практичному вимірі перейшла в змагання: від інтелектуальних до спортивних. Для учнів середньої та старшої ланки пізнавальну лекцію підготував запрошений експерт - старший майор циклу практичної підготовки курсів УКК НМЦ ЦЗ та БЖД Запорізької області, Клімченко Віктор Миколайович. Діти, розглядаючи ситуації на прикладі з життя, дізнались про правила поводження у разі знаходження боєприпасів та їх класифікацію, а також етапи охоплення приміщення пожежею. На практичному занятті добровольці мали змогу відворити ситуації в яких потрібно користуватися засобами індивідуального захисту. Після цього учні 5-11 класів взяли участь у змаганнях з цивільного захисту, де експерти оцінили їх практичні навички, вміння та знання з данної теми. У підсумку різниця у балах між класами невелика, тому можна зробити висновок, що учні добре обізнані з питань цивільного захисту.  

    Завершальним етапом, Дня цивільного захисту, було підведення підсумків та зазначено, що досягнута мета та  вирішені всі завдання.

     Було відзначено  швидкі та вправні  дії учнів. Учительський колектив шкіл Долинської громади  доклав великих зусиль до підготовки учасників освітнього процесу з питання цивільної оборони  та для забезпечення готовності та організованості, вироблення стійких навичок цивільного захисту  у випадку загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, виробничих аварій, катастроф, стихійних лих

 

Фото без описуФото без опису
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора