A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Чергова перемога ФК «Дніпро»

Дата: 06.05.2019 09:09
Кількість переглядів: 586

 

    У суботу 04.05.19, на стадіоні в с.Нижня Хортиця відбувся футбольний матч першості Чемпіонату  Запорізького району -  між командами «Дніпро» (Долинська громада) та «Великий Луг» (с. Володимирівка).

    Наші хлопці почали дуже жваво, пресинг дав результати вже на перших хвилинах зустрічі, коли в одній з атак «Дніпра», суперники забили гол у власні ворота (1:0). Майже відразу подвоїти рахунок у зустрічі вдалося нашому капітану Сергєєнко В. Воротар «В. Луга» не зміг впоратися з дальнім пострілом за межами штрафної площі (2:0). Далі гра була повністю під контролем «Дніпра». Наші хлопці, не забиваючи - втрачали момент за моментом. І як кажуть у футболі: «Не забиваєш ти, забивають тобі» - наприкінці першого тайму «В.Луг» спромігся забити гол, тим самим скоротити рахунок до одного голу (2:1).

   Другий тайм почався знову за сценарієм «Дніпра». Контроль м’яча, виграна боротьба у центрі поля, внаслідок - забиваємо дуже потрібний третій гол, в якому  відзначився нападник Штепа А. (3:1). Влаштовуючи рахунок господарів матчу – гра перевелася на користь суперників, вони почали жваво йти вперед, але захист Долинської громади давав відсіч їхнім нападникам. Також «Дніпро» ще мали чимало моментів, щоб поставити крапку у поєдинку, але м’яч ніяк не влітав у сітку воріт. У доданий арбітром час наприкінці зустрічі другого тайму «В. Луг» зміг знову скоротити відстань у рахунку (3:2), але зрівняти їм так і не вдалось.

    Отже перший тур першості Чемпіонату Запорізького району розпочався з перемоги, це вже друга перемога поспіль у цьому сезоні! Так тримати хлопці! Далі на нашу команду чекає зустріч у Кушугумі з «Колосом» 11.05.19 р., де буде зіграна перша гра на стадії 1/4 фінала Кубка.

     Футбол, в першу чергу, гра для вболівальників. Будемо чекати на Вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора