A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулися міжшкільні змагання з легкої атлетики серед учнів освітніх закладів

Дата: 13.05.2019 08:20
Кількість переглядів: 573

    З метою залучення учнів до занять спортом, прищеплення навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та виявлення спортивно обдарованих дітей, 10 травня 2019 року, на базіОЗЗСО Розумівської  школи було проведено міжшкільні змагання з легкої атлетики серед 5-11 класів учнів ОЗЗСО Новозапорізької школи та ОЗЗСО Розумівської школи. 
     Відповідно до Регламенту проведення, програма складалася з таких видів: стрибки в довжину з розбігу (юнаки, дівчата), метання м’яча (юнаки та дівчата), біг 60 м, 100 м, 200 м,400 м, 800 м (юнаки, дівчата), та змішана естафета 8х50 м, 4х100 м (хлопці та дівчата). 
     Спортивні випробування вимагали від учасників високого рівня розвитку не тільки фізичних, морально-вольових, а й інтелектуальних якостей, адже щоб пробігти великі дистанції такі, як 400 м та 800 м, потрібно правильно розрахувати свої сили, щоб їх вистачило від «старту» й до самого «фінішу». 
   За підсумками змаганьу командному заліку серед 5-7 класів, перше місце зайняли учні ОЗЗСОНовозапорізької школи, а серед 8-11 класів першими  був ОЗЗСО Розумівська  школа. 
    Змаганняпройшли в теплій, дружній атмосфері, на позитивному емоційномуфоні, а юні спортсмени показали пристойні результати для своговіку. 
Переможці були нагороджені грамотами та призами від Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора