A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради

Дата: 13.05.2019 11:47
Кількість переглядів: 629

    

    Відповідно до Регламенту роботи виконавчого комітету Долинської сільської ради , з метою виконання рішення виконкому від 14.12.2018 р.  № 145 «Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області на 2019 рік», враховуючи проекти рішень, надані розробниками, керуючись статтями 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 13.05.2019 було проведено засідання виконавчого комітету Долиської сільської ради на якому вирішувались наступні питання:

1. Про виконання Програми соціальної підтримки ветеранів війни,  праці, дітей війни, інвалідів, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (мешканців Долинської сільської ради), громадян, які переселяються з тимчасово окупованої території України  та районів проведення антитерористичної операції,  інших соціальних  груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах  «Назустріч людям”.

Доповідає : Начальник відділу соціального захисту населення, начальник відділу освіти , молоді та спорту, директор КЗ « Центр культури та дозвілля», головний лікар КНП « ДЦПМСД»» ДСР ЗР ЗО

2. Про хід виконання Програми збереження та використання об’єктів культурної спадщини на території Долинської сільської ради.

 Доповідає : директор КЗ « Центр культури та дозвілля»

3. Про підсумки роботи комунальних підприємств, закладів культури, освіти, медицини ОТГ  в осіньо-зимовий період 2018-2019 років та завдання щодо підготовки до опалювального сезону 2019-2020 роки.

4.Розгляд заяв громадян

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора