A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь спортивної сім’ї Безверхих в обласному фестивалі

Дата: 14.05.2019 09:11
Кількість переглядів: 675

 

11 травня 2019 року, в Запорізькій області у м. Мелітополь, відбувся обласний фестиваль    “ Мама, тато, я – спортивна сім’я! ” в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів.

В Запорізькому районі, змагання спортивних родин «Мама, тато і я – спортивна сім’я» проводяться впродовж багатьох років. І щороку наші сім’ї демонструють гарні результати не лише на районних змаганнях, а й на обласних. 

Змагання проводились з метою: залучення сімей до систематичних занять фізичною культурою, здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях.

Це були одні з наймасовіших заходів обласного фестивалю, де прийняли участь 14 команд. Змагання складалися із чотирьох естафет: «Слалом», «Хто швидше», «Єралаш», «Мисливство».

Честь нашої Долинської громади поїхала захищати родина Безверхих (тато Андрій, матуся Олеся та син Артем), с.Розумівка, які не одноразово вже виступали і брали участь у спартакіадах. Сім’я зайняла почесне 4 місце, серед багатьох команд суперників, трохи не вистачило нашій команді, щоб зайняти призове 3 місце.

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами, спортивним інвентарем. Кожна сім’я отримала грамоту.

Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали і дорослі, і дітвора.

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської громади висловлює щиру подяку сім’ї Безверхих (Андрію, Олесі та сину Артему) за учать у обласних змаганнях, за те що відклали свої справи і все ж таки поїхали захищати честь нашої громади, Молодці!

Нічого, перемоги ще будуть, треба тільки йти вперед і все буде добре, адже спорт – це життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора