A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Організація оздоровчого періоду - 2019, в освітніх закладах Долинської ОТГ

Дата: 20.05.2019 08:10
Кількість переглядів: 688

     Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Для забезпечення успішного літнього відпочинку та оздоровлення дітей, протягом декількох травневих днів, в закладах освіти Долинської сільської ради, було проведено комісією огляд готовності освітніх закладів до оздоровчого періоду, який розпочнеться з 3 червня й триватиме до  24 червня 2019 року.

     З метою дотримання  санітарно-гігієнічних  вимог в освітніх  закладах, в роботі  комісії,  взяли участь  представники Запорізького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.  Комісія оглянула приміщення закладів,  пришкільні  території, перевірила  підготовку плану роботи організації режиму таборів,  з медичного огляду дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом, рушниками.

Фото без опису
     
З метою забезпечення якісного оздоровлення, збереження життя дітей та організації активної, змістовної, різноманітної та цікавої для них діяльності, на базі ОЗЗСО Розумівської школи відбувся семінар-нарада, щодо організації оздоровчого періоду в закладах освіти, де обговорювалися створювання належних умов для відпочинку дітей, харчування, розвитку їх інтересів та здібностей відповідно до державних соціальних стандартів.

    Особливу увагу приділяли впровадженню Вимог, щодо розробки застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора