A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не проста перемога «Дніпра»

Дата: 20.05.2019 13:37
Кількість переглядів: 674

     19.05.19 р. – відбулася гра 2 туру першості Чемпіоната Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро». Долинська громада зустрічалась з ФК «Агротроя» с.Мар’ївка. Футболісти з Мар’ївки добре грають, і з характером. Так що, зустріч мала високу ціну, оскільки на кону були 3 бали, які йшли у залік команди. Нагадаємо, що кращі дві команди з нашої зони (Правий берег Дніпра), у жовтні будуть виходити у фінальну частину Чемпіонату, де змагатимуться з кращими командами зони (Лівого берегу Дніпра).

      Перший тайм «Дніпро», як завжди почав жваво, боровся за кожен м’яч, центр поля виграли, і як внаслідок -  ми забили. Відзначитись нашій команді вдалося у першому таймі, та не один раз, а п’ять. Тільки наприкінці першого тайму «Агротроя» спромоглася на один гол. Перший тайм закінчився на користь «Дніпрян» - 1:5.

     Другий тайм розпочався за сценарієм команди суперників, так як Дніпро дуже багато атакував, було безліч нереалізованих моментів. А в той час, як ми не забивали, нам забила команда суперників двічі, а ми відповіли тільки один раз. Загальний рахунок матчу 3:6 на користь ФК «Дніпро» Долиньскої громади. За нашу команду відзначились забитими мячами: Штепа А. – тричі, Кислий В. – двічі, та один гол на рахунку Окатого В..

     Дуже приємно було грати на чужому полі у присутності наших вболівальників, які приїхали підтримати нашу команди. Це вже четверта перемога поспіль у цьому сезоні! Тільки Дніпро! Тільки перемога!

     Далі на нашу команду чекає зустріч у с. Нижня Хортиця з ФК «Славутич» 26.05.19 р., де відбудеться третя гра Чемпіонату району.

Фото без опису

 

 

 За подробицями нашої команди можна спостерігати на сторінці:

https://www.instagram.com/fc_dnipro_dolynska_hromada/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора