A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як відзначили День Європи!

Дата: 21.05.2019 08:11
Кількість переглядів: 650

      З  нагоди відзначення Дня Європи в закладах культури Долинської сільської ради  були проведені інформаційно – просвітницькі та виховні заходи для різних вікових категорій населення.

 

      Відзначаючи День Європи,  користувачі Долинської бібліотеки послухали усний журнал «Подорож країнами Європи» та взяли участь у конкурсі «Сусіди», який дав змогу дітям пригадати розміщення країн на карті Європи та дізнатися деякі цікавинки про них. А ще присутні ознайомилися з історичною довідкою про історію створення і розвитку Європейського Союзу, яку тепер можна знайти у постйнодіючому куточку «Я поділяю європейські цінності».

Фото Долинське

      У Нижньохортицькій бібліотеці  відбулося тематичне засідання краєзнавчого гуртка «Знай про Європу більше». Також відвідувачі бібліотеки разом з завідуючою оформили інформаційний куточок «Все про Європу». А завідуюча Нижньохортицьким сільським клубом Андрєєва О.І.  провела для дітей інформаційну годину «Європа- спільний  дім», під час якої присутні взяли участь у цікавій вікторині «Ми крокуємо до Європи».

Фото Нижня Хортиця

Жителі Нового Запоріжжя також долучилися  до святкування Дня Європи. Відтак у сільській  бібліотеці відбулася інформаційна година « Пізнаємо Європу разом»,  під час якої діти брали участь в обговоренні відопрезентації  про створення ЄС, виготовляли власноруч  європейські прапорці. А по завершенню всі охочі мали змогу взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті «Україна – серце Європи».

Фото Нове Запоріжжя

Відвідувачі Новослобідської бібліотеки мали змогу  ознайомитися з  тематичною книжковою виставкою «Україна та Європа – разом!» та дізнатися  цікаві факти про європейські країни та їх культуру.

Фото Новослобідка

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора