A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОБДАРОВАНІ ДІТИ ДОЛИНСЬКОЇ ОТГ!

Дата: 31.05.2019 15:11
Кількість переглядів: 1160

      Талановиті учні – запорука успіху не тільки навчального закладу, а й громади і, безперечно, усієї держави. Вони - краса і гордість України.

     Із завершенням весни настає пора підбивати підсумки навчального року. Давня китайська мудрість стверджує: «Шлях в тисячу миль завжди починається з першого кроку». Свій перший крок до мрії, успіху зробили креативно мислячі, розумні, талановиті, мрійливі вихованці шкіл Долинської сільської ради, взявши участь і здобувши перемогу на районних предметних олімпіадах, Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних, мистецьких та спортивних конкурсах, фестивалях, виставках. Це наші зірочки!

       З кожним роком в нас стає все більше обдарованих дітей, тих, хто досягає успіхів у навчанні, конкурсах учнівської творчості та спорті.          Тому з цього року в опорному закладі загальної середньої освіти Новозапорізька школа започатковано нову традицію - свято обдарованої дитини "У кожній дитині сонце". 29 травня було підведено підсумки роботи за 2018/2019 навчальний рік. Перед цим було визначено кращі класи у загальношкільному конкурсі "Наш клас - це просто клас!", якими стали учні другого та одинадцятого класу. Саме ж свято охопило декілька номінацій. Відкрила його директор школи - Кузьміна Ірина Василівна. Заступник директора з НВР Карнафель Наталя Анатоліївна нагородила переможців районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад грамотами Відділу освіти, молоді та спорту Запорізької районної державної адміністрації. Продовжуючи підсумовувати результати роботи з навчальної частини координатори Міжнародних конкурсів "Соняшник", "Кенгуру", "Грінвіч", "Бобер" вручили дипломи переможців та призи. Заступник директора з НВР Бабашкіна Олена Анатоліївна вручила грамоти та дипломи Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА за перемогу в різноманітних конкурсах учнівської творчості. Керівник ММО вчителів фізкультурно-оздоровчого циклу Грушко Анна Миколаївна нагородила учнів за спортивні досягнення. Як відомо, за всіма успіхами дітей стоять найрідніші люди – батьки. Тому від імені адміністрації педагог-організатор Савенкова Валерія Олександрівна висловила слова подяки тим батькам, які підтримують своїх дітей у навчанні та творчості, подаючи власний приклад.

      В опорному закладі загальної середньої освіти Розумівська школа за результатами участі у Всеукраїнських та Міжнародних інтерактивнихі творчих конкурсах на шкільних урочистих лінійках переможці були нагороджені дипломами та подарунками.

      Діти, дякуємо вам всім за те, що вас так багато! Досягайте нових вершин, відкривайте нові горизонти, сяйте!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора