A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Футбольне дербі Запорізького району, на жаль, не на нашу користь  

Дата: 10.06.2019 09:50
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

 

02.06.19 р. – відбулась гра 3 туру першості Чемпіоната Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро», Долинська громада зустрічалась з ФК «Надія» Біленьківська громада. Протистояння цих команд триває дуже давно, так як кращі команди правого берега Дніпра, вважаються саме «Дніпро» та «Надія», які неодноразово виходили у фінальні частини Чемпіонату та Кубку ФФЗР. На гру команда суперників добре зібралася у повному складі, що не скажеш за наших хлопців, у яких були відсутні 4 провідні гравця основного складу.

         У першому таймі була запекла боротьба, Дніпряни билися, атакували, але забити першим вийшло у футболістів з с.Біленького, 0:1. Нам вдалося майже відразу відповісти голом у ворота «Надії». Відзначився Близнюк Володимир -  молодий легіонер нашої команди. Але нашим молодим гравцям, які замінили основних не вистачило досвіду, перший тайм закінчився не на нашу користь 1:3.

        У другому таймі, провівши заміни, ми знову почали атакувати і боротися, але у цей день, гра не пішла  -  ми не могли найти ключ до воріт Першакова Д., який захищав кольори команди «Надії». Наприкінці зустрічі команди обмінялися голами (у нас відзначився Штепа А.), гра так і закінчилась на користь «Надії» 2:4.

       Хлопці після гри зробили висновки, що не завжди можна виграти суперника на класі, але треба ще додавати завжди: бажання, волю, віддачу та спортивну злість. Без поразок не буває  гучних перемог, та у нас ще буде шанс відповісти команді з с. Біленького, у другому колі Чемпіонату району.

       Наступна зустріч відбудиться у с. Миколай Поле, наші хлопці будуть грати з командою «Вікторія», це буде 4 тур Чемпіонату району -  остання гра першого кола.

 

За подробицями нашої команди можна спостерігати на сторінці:

https://www.instagram.com/fc_dnipro_dolynska_hromada/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора