A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ФК «Вікторія» - ФК «Дніпро» 4 тур першості Чемпіонату району

Дата: 11.06.2019 08:22
Кількість переглядів: 467

Фото без описуФото без опису

     08.06.19 р. – відбулася гра 4 туру першості Чемпіонату Запорізького району з футболу, в якому зустрічались ФК «Вікторія» Миколай-Поле та ФК «Дніпро» Долинська громада. Останній раз ми грали з командою у минулому році, це була гра на Кубок ФФЗР,  на власному стадіоні, де виграли з рахунком 7:1. З цією командою у нас, також завжди запекла боротьба, так як команда з Миколай-Поля -  грає завжди до кінця і хлопці люблять футбол. 

     Перший тайм була рівна боротьба, суперник розпочав жваво, а ми в свою чергу стримували їхні атаки, та відповідали на них швидкими випадами у нападі. Тайм пройшов майже без моментів, були тільки  обопільні напів-моменти.

    На другий тайм, наша команда вийшла вже трохи стомлена, можливо вплинуло те, що другу гру поспіль грали майже без замін, так як не вистачало провідних гравців. Але у середині другого тайму -  ми пропустили гол 1:0, не на нашу користь. Після голу хлопці сколихнулися і почали відповідати команді «Вікторії», але забули про захист на, що отримали ще один гол 2:0. Після такого рахунку, нам потрібно було забивати і було вирішено виходячи з того, що до кінця зустрічі залишалося менше 10 хвилин – ризикувати і йти у наступ, на що отримали  ще 2 голи у власні ворота.

       Хлопці дуже засмутилися, адже ми програли вже другу поспіль гру у Чемпіонаті району, і тепер нам потрібно майже всі наступні ігри вигравати, щоб увійти у фінальну частину першості. Це і є Чемпіонат, де грають багато ігор, і у команди спостерігається не тільки перемоги, а й спади. Але потрібно з таких ігор робити висновки і більше не повторювати помилки.

     Наступна гра пройде 15.06.19 р. у с.Володимирівка з місцевою командою ФК «Великий Луг», і це буде вже початок другого кола.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора