A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли міжшкільні змагання з міні-футболу

Дата: 14.06.2019 15:41
Кількість переглядів: 874

   14 червня 2019 року, на спортивному майданчику відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, відбулися міжшкільні змагання з міні-футболу серед учнів 5-11 класі. В гості у Долинське завітали збірні команди учнів 5-6 та 7-8 та 9-11 класів Новозапорізької школи та Розумівської школи. 

      Тепла зустріч начальника ВОМС Юлії Володимірівни Харченко, та  спеціаліста 1 категорії  Володимира Сергійовича Сергєєнко надали, першим у своєму роді міжшкільнім змаганням - гарного настрою, справжнього спортивного азарту і дружньої учнівської атмосфери.

      Першими на майданчик вийшли учні 5-6 класів. Зустріч була рівною - команди вели боротьбу на кожному клаптику майданчика, першим вдалося відзначитись хлопцям з Розумівської школи, і як здавалося, все так і закінчиться, але учням з Новозапорізької школи -  вдалось зрівняти рахунок, на останній хвилині матчу. Визначати переможця по правилам змагань – були пенальті. І все ж таки вдача, була на стороні хлопців з Розумівки, вони і перемогли цю зустріч.

       Другими вже на майданчик вийшли учні 7-8 класів. Після свистка розпочатого матчу, Новозапоріжці ринулись у бій, і майже відразу, забили гол у ворота Розумівців, 1:0. Хлопці з Розумівки зібралися після пропущеного м’яча, стали грати більш зібрано і пішли відіграватися, їм вдалося не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед, матч закінчився на користь учнів з Розумівської школи 1:2.

        На завершальному етапі – залишились наші старшокласники, які вже дуже хотіли вийти на футбольне поле. Дивлячись це протистояння, можна сказати що у нашій громаді – є достойні спортсмени, які вже зараз можуть поповнювати нашу футбольну команду «Дніпро». Грали до останнього, билися, боролися. Хлопці з Новозапорізької школи виглядали більш зібрано -  вони першими забили гол і вели гру до самого кінця. Зустріч закінчилась на користь Новозапорізької школи з рахунком 5:1.

     Змагання пройшли в теплій, дружній атмосфері, на позитивному емоційному фоні, а юні спортсмени показали пристойні результати для свого віку. Переможці були нагороджені грамотами та призами від Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора