A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вольова перемога Дніпра у меншості

Дата: 18.06.2019 11:57
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

15.06.19 р. – відбулась гра 5 туру першості Чемпіонату Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро», Долинська громада, зустрічалась з ФК «Великий Луг» Широківська громада. У першому колі, наша команда перемогла вдома, з рахунком 3:2, але цього разу ми грали на виїзді, гра відбувалась на стадіоні с. Володимирівка.

Чемпіонат цього року вдалий, майже всі команди конкурентні і грають на одному рівні, а минулі дві поразки -  ускладнили нам вихід до фінальної частини. На гру ми зібралися у доброму настрої, були майже всі гравці основного складу – ми приїхали за перемогою.

Початок гри був повністю за «Дніпром», ми перегравали суперника за всіма показниками і в результаті  -  забили  швидкий м’яч 0:1, на нашу користь. Але невдовзі ми і пропустили, за власної помилки 1:1. Дніпро не збирався пасти задніх, та наприкінці зустрічі, зміг забити гол у роздягальню «Великому лугу», 1:2 рахунок після першого тайму на користь «Дніпра».

          Другий тайм був дуже насичений. Команді Широківської громади вдалось зрівняти рахунок 2:2, потім ми не забили важливий пенальті. Зуміли знову вийти вперед 3:2, але «Великий Луг» нас не відпускав – також зрівняли рахунок 3:3. На футбольному полі був бій, команди не хотіли поступатися і боролися до останнього мяча. При рахунку 3:3, нажаль, наша команда отримала червону картку і поле покинув наш гравець – ми продовжили гру в десятьох. Шанси на перемогу зменшились, адже грати без одного гравця – не легко. Але таке рішення арбітра, навпаки завів нашу команду, та ми змогли за 10 хвилин до кінця матчу вразити два рази ворота суперника. Гра закінчилась з рахунком 3:5 на користь «Дніпра» - це була вольова перемога, команда показала, що значить колектив на футбольному полі, і як треба грати у меншості.

          Після перемоги, ми розділяємо 1 та 2 місце у турнірній таблиці з командою ФК «Надія» Біленьке, набравши по 9 очок у свій актив. Нижче розташувалися команда «Великий Луг» Володимирівка та «Вікторія» Миколай-Поле, набравши по 7 очок - вони розділяють 3 та 4 сходинку, і на останнє 5 місце займає команда з с. Мар’ївки «Агро-Троя».

         Дуже приємно було грати на чужому полі у присутності наших вболівальників, які приїхали підтримати нашу команду.  Дякуємо!

Далі на нашу команду чекає зустріч у с. Нижня Хортиця з ФК «Колос» Кушугум 22.06.19 р., де буде зіграна гра стадії ¼ Кубка, матч-відповідь, перша гра закінчилась на користь Дніпрян з рахунком 2:0 (у с. Кушугум) – це буде дуже важлива гра. Якщо гра закінчиться на нашу користь, тоді наша команда пройде у півфінал Кубка Запорізького району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора