A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

„Заміна тимчасових довідок дитини з багатодітної сім’ї, тимчасових довідок батьків багатодітної сім’ї на «Посвідчення дитини з багатодітної сім’ї» та «Посвідчення  батьків багатодітної сім’ї”.

Дата: 20.06.2019 15:22
Кількість переглядів: 1403

 

Управління соціального захисту населення Запорізької райдержадміністрації (далі – управління) інформує  про наявність в управлінні бланків «Посвідчення дитини з багатодітної сім’ї» та бланків «Посвідчення батьків багатодітної сім’ї». У зв’язку з цим, управління проводить заміну виданих раніше тимчасових довідок дитини з багатодітної сім’ї, тимчасових довідок батьків багатодітної сім’ї (далі – тимчасові довідки) на «Посвідчення дитини з багатодітної сім’ї» та «Посвідчення батьків багатодітної сім’ї» (далі – посвідчення).

Запрошуємо батьків з багатодітних сімей Запорізького району, хто має тимчасові довідки, замінити їх на посвідчення.

Для цього необхідно звернутися до управління (м. Запоріжжя, вул. Розенталь, 3а, каб. № 1.2 (1-й поверх)  одному з батьків за місцем реєстрації та пред’явити оригінали документів (паспортів батька, матері, свідоцтва про шлюб батьків, свідоцтва про народження дітей) та подати такі документи:

- заяву одного з батьків про заміну довідки на посвідчення;

- довідку про склад сім’ї (із зазначенням місця реєстрації в Запорізькому районі Запорізької області одного з батьків та факту проживання всієї сім’ї за адресою). Якщо в довідці факт проживання та склад сім’ї не вказано, необхідно додатково надати в управління оригінал акту про фактичне проживання сім’ї;

- фотокартки батьків, дітей від 6 років, кольорових, розміром 3х4 см, по 1 шт.;

- тимчасову довідку дитини/батьків з багатодітної сім’ї;

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до управління (м. Запоріжжя, вул. Розенталь, 3а, каб. № 1.2 (1-й поверх), тел. 2236175).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора