Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перша зустріч півфіналу КУБКА Запорізького району на користь «Дніпра»

Дата: 02.07.2019 11:18
Кількість переглядів: 472

30.06.19 р. – відбулась перша гра півфіналу Кубка Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро» приймав на стадіоні Нижня Хортиця – ФК «Надія». У Чемпіонаті, ми поступилися Білянам у першому колі, тому настрій у команди був бойовий, настроєні були тільки на перемогу. ФК «Дніпро» поставив задачі на цей рік - виграти Кубок (це вже буде третій рік поспіль), та вихід до фінальної частини Чемпіонату ФФЗР.

У першому таймі була рівна боротьба, суперники намагалися виграти центр поля, і не поступались один одному. Першим відзначитись вдалось  ФК «Дніпру», м’яч у ворота Першакова Д. забив головою Югов М. 1:0. Але не довго раділи наші хлопці, так як майже відразу голом у наші ворота відповіла вже забитим голом ФК «Надія». Перший тайм так і закінчився 1:1.

Другий тайм гра майже не відрізнялась від першого, була боротьба, всі

бились, але вже було видно що ФК «Надія» - трохи підсіла у другій половині другого тайму. ФК «Дніпро» тиснув суперника, але забити так і не могли, не залітав м’яч у ворота «Надії». Вже закінчувалась зустріч, майже сплили 90 хвилин, але футбол – це така гра, де треба грати до останньої хвилини і наші хлопці змогли довести її до логічного кінця, забивши переможний мяч 2:1. Перша зустріч півфіналу закінчилась 2:1 на нашу користь, погано що пропустили вдома, добре що виграли, але ще зустріч на виїзді, де треба як мінімум забити один-два голи.  

       Наступна зустріч відбудиться у с. Біленьке, наші хлопці будуть грати другу гру півфіналу Кубка Запорізького району, з командою «Надія».

Фото без опису

 

Гра відбудеться 07.07.19 у неділю, початок о 17:30 годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора