Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Протест. Команду «Дніпро» не хочуть бачити у фіналі Кубка Запорізького району

Дата: 10.07.2019 13:41
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

У неділю 07.07.19, на стадіоні в с.Біленьке відбувся футбольний матч-відповідь Кубка Запорізького району між командами ФК «Надія» (Біленьківська громада) та ФК «Дніпро» (Долинська громада).

Перший матч закінчився на нашу користь, коли грали у с.Нижня Хортиця. Наша команда перемогла з рахунком 2:1. По результату першого матчу, нам потрібно було мінімум не програти з різницею у два м’ячі. До гри готувалися, навіть вболівальники зібрались та приїхали підтримати нашу команду, близько 30 чоловік.

І так початок гри, була рівна боротьба. «Надія» зібралась у доброму складі, навіть були ті футболісти, яких ми бачили вперше – ми не придали цьому значення, бо вийшли не перевіряти учасників змагань, а грати у футбол. Напружена боротьба і в першому таймі

за помилки головного арбітра, який призначив штрафний удар – порушення не було, Біляни забили з нього гол 1:0. Також наприкінці першого тайму у доданий час (2 хвилини), але як помітили наші вболівальники додатковий час вже давно минув, Біляни знову забивають гол 2:0 – так і закінчився перший тайм на користь «Надії».

           На другий тайм наша команда зробила висновки. Такий рахунок нас не влаштовував, так як для проходу у фінал нам вже потрібно було забивати два м’ячі. Ми почали атакувати, вигравати боротьбу на всіх клаптиках футбольного поля і вже за 5 хвилин ми забиваємо дуже потрібний гол 2:1. Продовжуємо тиснути на суперника всіма силами та невдовзі ми забиваємо другий гол, головний арбітр матчу (родом з Біленького) спочатку зараховує взяття воріт, але невдовзі після тиску Білян – він відміняє чистий гол. Це був психологічний удар для нашої команди, так як ми приїхали грати футбол, а виходить що потрібно ще боротися з арбітром, який так судив щоб у ФК «Надії» були всі шанси пройти у фінал змагань. У рапорті арбітра за команду з с. Біленького було заявлено 13 футболістів, а в футбол грали і виходили на заміни мінімум у складі 16 футболістів – це вже наша команда змогла проаналізувати на «холодну» голову після гри. Нажаль на останніх хвилинах ми пропускаємо третій мяч – матч закінчився з рахунком 3:1 на користь «Надії».

           Але ми не згоді були з таким розкладом у даному випадку, так як по перше нас засудили, а по друге за команду суперників виступало три футболіста не заявлених у змаганнях, якщо ФК «Надія» дотримувалась регламенту змагань і приймали участь  заявлені гравці – результат був би інший. Тому ми подали протест на команду ФК «Надії», щоб  контрольно-дисциплінарний комітет розглянув та прийняв рішення, так як команда порушила регламент змагань за декількома пунктами.

Тепер маємо чекати, можливі три варіанти: перший це переграти гру, другий зарахувати технічну поразку (0:3) команді ФК «Надія», третій варіант залишити як є.

         Наша команда дякує нашим вболівальникам, які приїхали на гру з плакатами, дудками, і зробили справжню футбольну атмосферу – це було неймовірно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора