A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з Днем народження!

Дата: 15.07.2019 14:44
Кількість переглядів: 684

Фото без опису     В Долинській громаді працюють найкращі!
   14 липня свій день народження відсвяткувала чарівна дівчина, прекрасна людина, професіонал свого діла – Бібік Ольга Володимирівна – керівник колективу Розумівського будинку культури.

Фото без опису
    Професійно займатись спортивно-бальною хореографією Ольга Володимирівна розпочала з 2007 року. И до 2015 року була учасницею танцювально-спортивного клубу «Овація» м.Запоріжжя. Приймала участь в різноманітних турнірах по бальній хореографії, як в м.Запоріжжя, так и в інших містах України, а саме - Донецьк, Харків, Дніпро, Алушта, Мелітополь. Не раз отримувала призові місця. Була нагороджена дипломами, грамотами, медалями, з якими ви можете ознайомитися на фото з домашнього архіву.

Фото без описуФото без опису

     В  2017 році Ольга Володимирівна пришла працювати в Розумівський будинок культури керівником колективу. Будинок культури ожив! Робота закипіла! Дітки, підлітки та молодь залюбки ідуть на репетиції та тренування. На сьогоднішній день Ольга Володимирівна є керівником колективів: «Ритм», «Тодес», «Фаворит», «Пристиж». Учасники цих колективів приймають активну участь у всіх заходах, що проходять в нашій громаді. В кожну танцювальну композицію Ольга Володимирівна вкладає не тільки майстерність і професіоналізм, а й душу. Вона навчає дітей бути впевненими в собі, що спонукає їх приймати участь в різних  районних та обласних фестивалях та займати призові місця в обласних хореографічних конкурсах.
     Ольга Володимирівна нагороджена грамотою Долинською сільською радою за професіоналізм, художню майстерність та вагомий внесок в соціально-культурне життя громади.
       Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради щиро вітає Ольгу Володимирівну з Днем народження.
        Бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, яскравих емоцій, палкого кохання та вірних друзів поряд. Усміхайтесь, це Вам дуже личить!

 



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора