A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

У с. Нижня Хортиця на стадіоні – реставрували футбольні ворота

Дата: 20.08.2019 10:06
Кількість переглядів: 396

 

  Футбол люблять всі: за його красу, захопливість і азарт. Але не всі замислюються над тим, що футбол - це не тільки гравці хорошого рівня і неймовірні трюки. По-справжньому гра буде красивою, коли їй відповідатиме якісне спортивне обладнання. Футбольні ворота, м'ячі, футбольні сітки - це така ж невід'ємна частина футбольного дійства, як і футбольна команда, тренери та судді.

   Однією з ключових "фігур" на футбольному полі є футбольні ворота. Вони - своєрідна кінцева мета для гравців. Адже, як ми знаємо, основне завдання футбольної команди - це пройти до воріт суперника і забити гол, під захоплені крики та овації своїх уболівальників.

    Стадіон с. Н. Хортиця вважається домашнім для футбольної команди ФК «Дніпро», де команда приймає всі матчі Чемпіонату та Кубку Запорізького району. Футбольні ворота вже просто самі просилися, щоб з ними щось зробили. Вони були старого формату, поржавіли і вішати стару сітку було дуже проблематично.

 

 

    За підтримки Долинської сільської ради та Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, було вирішено оновити футбольні ворота на сучасний лад. Нова сітка вже була придбана декілька років тому, під неї зробили спеціальні стійки за які потрібно натягувати сітку, щоб вона мала правильну форму. Також зачистили всю іржу, яка назбиралася за багато років, та прокрасили їх у декілька слоїв, щоб хватило мінімум на років пять.

Фото без опису

    Відтепер футбольні ворота виглядають сучасно та відповідають футбольним стандартам Федерації Футболу Запорізького району. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора