A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Кращим спортивним селом Запорізького району стала с. Розумівка

Дата: 20.08.2019 10:19
Кількість переглядів: 492

10 серпня у селі Миколай – Поле, на шкільному стадіоні, відбувся 1 етап змагань серед команд Запорізького району, на «Краще спортивне село 2019». Наші спортсмени поїхали захищати честь нашої громади, командою з с. Розумівки.   Учасники вели боротьбу у таких видах спорту, як:  футбол, шашки, настільний теніс, гирьовий спорт та перетягування линви.

Боротьба з футболу була напружена. Перемогли футболісти з с. Миколай – Поля. Друге місце зайняли наші футболісти, програвши лише по пенальті.

Перше місце у змаганнях з шашок серед жінок, здобула наша спортсменка -  Пірог Катерина. Серед чоловіків (Кущ М.) -  наша команда зайняла третє місце.

Рівних у змаганнях з настільного тенісу нашим спортсменам не було, де ми взяли перші місця! Серед жінок здобула Куриленко Карина, та серед чоловіків найкращим став Кислий Віктор.

У змаганнях з гирьового спорту перше місце посів учасник з с. Малокатеринівка, другим став Буз Максим (с. Розумівка), а третім —учасник з села Миколай – Поля.

Перетягування линви виграли наші хлопці-богатирі (Багрій Олександр, Кібаров Сергій, Петров Влад, Павленін Олександр, Жаболенко Дмитро)  - зайнявши першу сходинку.

За результатами всіх змагань-  Кращим спортивним селом Запорізького району 2019 року -  стало с. Розумівка (Долинська громада).  На друге місце посіла команда з с. Малокатеринівка. третьою стали спортсмени з с.Миколай-Поля.

По закінченню змагань переможці отримали Кубок та грамоти.

Тепер наші спортсмени виходять на другий етап змагань, де будуть змагатися серед кращих сел Запорізької області, які відбудуться 17-18 серпня у смт. Якимівка.

Дякуємо спортсменам за час, який вони знайшли для участі в змаганнях, та бажання, показати - що Спорт живий у нашій громаді. Ви є прикладом для наслідування, який повинні переймати діти та дорослі, чоловіки та жінки! Наші спортсмени-наша гордість!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора