A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Семінари та тренінги для працівників КЗ "Центр культури та дозвілля"

Дата: 20.08.2019 10:20
Кількість переглядів: 522

15 серпня завідуючі Долинською та Новослобідською бібліотеками Яковчук С.О. та Кузьменко Н.Ф.  брали участь у першому семінарі для бібліотекарів міста Запоріжжя та області в рамках ініціативи  директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Мороко В.В., який відбувся на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки.

Під  час роботи присутні мали змогу детально розглянути концепції сучасної бібліотеки, які  перетворили її в функціональний  громадський  простір та  сприяли розвитку громад.

Фото без опису

Також цього дня  працівники закладів культури клубного типу Долинської сільської ради взяли участь у надзвичайно цікавому тренінгу «Креативні практики  у підготовці масових заходів з залученням мешканців ОТГ», який  провела радниця  з питань  комунікації Запорізького Центру  розвитку місцевого самоврядування Наталія Селюкова.

Протягом декількох годин присутні мали змогу не тільки поглибити свої   теоретичні знання,  а і поділитися своїм практичним досвідом втілення цікавих ідей у життя.

Фото без опису

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора