A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

СПОРТСМЕНИ С.РОЗУМІВКИ ДОЛИНСЬКОЇ ОТГ ЗАХИЩАЛИ ЧЕСТЬ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ,  У ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ, «КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛО 2019»

Дата: 20.08.2019 10:27
Кількість переглядів: 1067

  17 серпня 2019 року у смт.Якимівка пройшов обласний етап змагань «Краще спортивне село 2019». 12 команд, більше 100 спортсменів Запорізької області, боролися за звання кращих у шести видах спорту: настільному тенісі, гирьовому спорті, шашках, волейболі, перетягуванні канату та міні-футболі.

    Обласні змагання проводилися з метою популяризації фізичної культури та спорту серед сільського населення, впровадження фізичної культури та спорту у повсякденний побут та визначення команди-переможниці, яка буде брати участь у Всеукраїнських змаганнях 2019 року.

— У всіх видах спорту наші гравці виступили гідно, але нажаль не всі призові місця змогли здобути, так як ми вперше виступали на такому рівні і нам трохи не вистачило досвіду.

Найкраще виступили наша команда з шашок. Бібік О. та Безсмертний М. у підсумку посіли третє командне призове місце.

Перетягування канату - виступали хлопці у такому складі: Кібаров С., Грушка Р., Березюк М., Іщенко Є. та Андрющенко К.: -  «У перетягуванні канату є свої невеликі нюанси, над якими треба дійсно працювати. Це не проста сила й тяга. А це й специфічний підхід: як стати, як повернутися, як треба зігнутися, коли лягти? Ми могли вийти у фінал та зайняти мінімум друге місце, але за браком досвіду у першому протистоянні ми наробили багато помилок. Над цим треба працювати. Тож будемо тренуватись і готуватись на наступний рік», — говорить капітан команди з перетягування канату, Сергій Кібаров. Наші хлопці зайняли четверте командне місце.

   У настільному тенісі ми зайняли командне пяте місце, показали хороший результат Куриленко Карина та Кислий Вадим.

Також взяли участь у змаганнях з волейболу, по регламенту був вибір: футбол або волейбол, нажаль не змогли зібратися у цей день провідні футболісти з с. Розумівки, і було вирішено грати у волейбол, де хлопці у складі: Шевченко В., Попцов О., Чученко Є., Петров В., Левченко Б. та Сергєєнко В. – зайняли командне четверте місце – показавши непогану гру.

 У гирьовому спорту виступав Буз М., який незважаючи на суперників серед яких були майстера спорту та КМС, зайняв 5 сходинку. 

 В загальнокомандному заліку наші спортсмени посіли 7 командне місце.

 Дякуємо спортсменам за час, який вони знайшли для участі в змаганнях, та бажання, показати - що «Спорт – це життя!». Ви є прикладом для наслідування, який повинні переймати діти та дорослі, чоловіки та жінки!

  У всієї команди тепер є бажання у наступному році виступити та перемогти в обласних змаганнях і довести, що ми є найкращими у Запорізькій області, та можемо захищати честь нашої громади на Всеукраїнських змаганнях!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора