A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Святкування до Дня прапора України!

Дата: 27.08.2019 08:47
Кількість переглядів: 447

23 в Україні серпня відзначають День Державного Прапора. Цього на території населених пунктів Долинської громади відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення свята.

 Естафету урочистостей розпочали зранку у селі Долинське.  В центрі села  зібралися святково вбрані працівники соціальної сфери Долинської сільської ради  та місцеві жителі. З державним святом усіх присутніх привітала директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушка О.А. та побажала процвітання, добробуту та мирного неба.  Право підняття Державного Прапора України було надано учаснику АТО старшому солдату 128 окремої гірськоштурмової бригади Головко Андрію.  Танцювальні колективи Долинського клубу виконали патріотичний флешмоб, Євгенія Данільчак виконала  композицію «Заспіваймо пісню про Україну».    

Фото без опису       .

(фото Долинське)

 

Протягом дня  відбулися урочисті церемонії підняття Державного Прапора України,  вулицями сіл працівники закладів культури Долинської сільської ради разом з учасниками художньої самодіяльності та місцевими жителями долучилися до патріотичної ходи, на чолі якої майоріли синьо – жовті полотна.

Фото без опису

Фото Нове Запоріжжя

Фото без опису

 

Фото НовослобідкаФото без описуФото Нижня Хортиця

Фото без опису

Фото Розумівка

 

 

 

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора