A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Наші таланти на Фестивалі танцю!

Дата: 27.08.2019 09:27
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

25 серпня танцювальні колективи Долинської ОТГ брали участь у надзвичайно яскравому заході - Фестивалі танцю, який цьогоріч відзначив своє 10- річчя. Свято відбулося на базі Лукашівського центру дозвілля.

Хореографічні колективи "Ритм", "Престиж" та "Фаворит" Розумівського будинку культури, керівником яких є Бібік Ольга, представили запальний "Джайв", ліричну композицію "Ніч ,яка місячна" та колоритний український флешмоб. Родзинкою їх виступів став танцювальній мікс від Бібік Ольги та Чученка Євгена, які вражали технікою та професіоналізмом виконання бальних танців.

Фото без опису

Фото Розумівський будинок культури

 

Танцювальний колектив "Живчики" Високогірненського клубу, керівник Болотіна Віра, підготували для фестивалю композиції "Скакуха" та "Веснянка". Кожний їх виступ супроводжувався бурхливими оплесками від глядачів.

Фото без опису

Фото Високогірненський клуб

 

Цьогоріч на сцені Лукашівського центру дозвілля дебютував танцювальний колектив "Грація" Долинського клубу, керівником якого є Болотіна Віра. Учасниці колективу підготували яскраву стилізовану композицію "Сакура", розкриваючи в ній японську культуру.

Фото без опису

Фото Долинський клуб

 

Вже не перший рік танцювальні колективи Новозапорізького будинку культури, керівником яких є Деркач Яна, беруть участь у Фестивалі танцю, виступи яких розпочалися з патріотичної композиції "Святкуй , країно!". Учасниці колективів "Глорія" та "Вікторія" виконали тендітну композицію "Магія квітів", а колектив "Стиль" запрошував присутніх до латинських ритмів.

Фото без опису

Фото Новозапорізький  будинок культури

 

Завершенням виступів колективів від Долинської громади став вихід учасниць колективу "Тріумф" Новозапорізького будинку культури, керівник Болотіна Віра, які виконали харизматичний іспанський танець.

Фото без опису

фото «Тріумф»

 

Кожен колектив був нагороджений подарунками та подяками за вагомий внесок у розвиток самодіяльного хореографічного мистецтва, високий рівень виконавської майстерності та з нагоди участі у традиційному фестивалі танцю.

Танцювальні колективи закладів культури Долинської сільської ради висловлюють щиру подяку голові Долинської сільської ради Федчуку Богдану Михайловичу та директору КЗ "Центр культури та дозвілля" Долинської сільської ради Галушці Ользі Анатоліївні за чуйність та підтримку культури, за чудові нові сценічні костюми та професійне взуття, якими забезпечені колективи, а також за організацію перевезення учасників художньої самодіяльності.

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора