A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Участь ФК «Дніпро» в районному турнірі

Дата: 27.08.2019 16:27
Кількість переглядів: 431

24.08.2019 року, пройшов турнір з футболу, присвячений річниці Незалежності України, на який запросили нашу команду «Дніпро».

З самого ранку  команда вирушила  на районний турнір по футболу в с. Петропіль. Приїхавши туди, під  час розминки проводилося жеребкування. В змаганнях приймало участь 5 команд : Розумівка, Марївка, Біленьке, Володимирівка та господарі -  збірна команди Петропіль та Миколай-Поле. Команди було розподілено на дві групи :1 група – «Агро Троя» с.Мар’ївка та «Славутич» с.Петропіль, друга група  - «Дніпро» с.Розумівка та «Надія» с.Біленьке.

         Перша гра була з нашої групи. Перед початком гри було повідомлено, що команда, яка програє з нашої групи, вибуває з турніру.  І ось почалася гра. З перших хвилин, наша команда намагалася забити гол  команді Біленьке. І це вдалося, на 5 хвилині  під час вкидання мяча  з аута  головою. М’яч в сітку відправив Кислий Вадим, 1:0 на нашу користь. Далі нашій команді було важко, адже суперник почав тиснути і частіше пробивали по воротах, а наш воротар показував  майстерність. Перший тайм дограли з рахунком  1:0 на нашу користь. В  другому таймі нас спасали штанга та поперечина, і в середині тайму все – таки пропустили гол, чудову атаку провели команда Біленьке. Матч завершився з рахунком 1:1. Доля вирішувалася по серії пенальті! Команди були серйозно налаштовані на серію пенальті. Воротарі з обох команд демонстрували майстерність та відбивали мячі - 7:6 на нашу користь, Біленьке вибили з турніру.

         Чекали на гру з командою с.Володимирівка. Ця гра  була за вихід в фінал. Наша команда була серйозно налаштована, і вже на початку першого тайму провели чудову атаку і Розумівка забиває гол – 1:0. Гра була напруженою, безліч моментів у обох команд. Другий тайм теж був бойовим, багато моментів команда Дніпро не реалізувала, щоб поставити крапку за вихід в фінал. І ось в кінці матчу ми пропускаємо гол  1:1 – свисток судді і знову серія пенальті. З рахунком 6:5, команда ФК «Дніпро» с.Розумівка, виходить у фінал турніру.

         У фіналі наші хлопці грали з командою господарів «Славутич» с.Петропіль. Гра була дуже цікавою. Наші хлопці намагалися протистояти супернику. Перший тайм завершився з рахунком 0:0. На початку другого тайму наш основний воротар отримав травму, і треба було робити вимушену заміну. Другий тайм завершився  з рахунком 2:0 на користь команди «Славутич».

За результатами турніру:

1 місце – «Славутич» с.Петропіль;

2 місце – «Дніпро» с.Розумівка;

3 місце – «Агро- Троя»  с.Марївка;

Молодь показала гарний результат в цьому турнірі. Так тримати!

Три найкращі команди з Правого берега (за результатами турніру до Дня Незалежності) 31.08.2019 р. їдуть на турнір пам'яті відомого запорізького борця, майстра спорту СРСР Євгена Трухіна, який відбудиться у смт.Кушугум.

Фото без описуФото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора