A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

 Щиро вітаємо Заставську Ганну Володимирівну з  високими здобутками в конкурсі та перемогою!

Дата: 28.08.2019 11:08
Кількість переглядів: 670

19 серпня 2019 року за участі Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра освіти і науки Лілії Гриневич відбувся традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. Цього разу темою масштабної зустрічі освітян з усієї України стала: «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи».

У межах конференції було проведено різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіка партнерства, інклюзія, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо.

Також у межах заходу працювала виставка обладнання та навчальних матеріалів, зокрема, були представлені електронні підручники і нові підходи до шкільного харчування.

Наприкінці конференції відбулося урочисте нагородження кращих освітян всіх областей України, представників громадських організацій, лауреатів та переможців конкурсу "Учитель року - 2019", серед яких Почесною грамотою Верховної Ради України  за особливі заслуги перед Українським народом, нагороджена  Заставська Ганна  Володимирівна вчитель початкових класів  опорного закладу загальної середньої  освіти Новозапорізької школи Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

 Щиро вітаємо Заставську Ганну Володимирівну з  високими здобутками в конкурсі та перемогою! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя .

З повагою відділ освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора