A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Чергова перемога ФК "Дніпро"

Дата: 05.09.2019 13:34
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

 

31.08.2019 р, відбувся традиційний турнір по футболу,  в память Є.М. Трухіна, в смт. Кушугум. Команда ФК «Дніпро», вже з самого ранку вирушила на цей турнір боротися за призові місця. 

Серед семи команд, проводилось жеребкування, де в результаті -  команди були поділені на три групи: в одній групі було три команди, і це: ФК «Дніпро» с.Розумівка, «Колос 2» смт.Кушугум та «Еліта» Дослідна станція, друга  – «Агро-Троя» с.Марївка, «Колос» смт. Кушугум 1, а також третя група  - «Славутич» с.Петропіль з смт.Балабино.

Перша гру ми грали з Колос 2 - смт.Кушугум. Розпочався тайм нервово,  хлопці з команди суперників намагалися на швидкості забити першими, але наш воротар показав майстерність. І на розіграші одного з кутових наша команда відправила мяч у сітку смт.Кушугум – 1:0. Далі продовжувалася боротьба: хлопці намагалися відігратися, але у нас сильна оборона була. Другий тайм розпочався зі швидкої контратаки , і наші хлопці подвоїли рахунок –2:0 . Гра продовжувалася все – таки з небезпечними моментами суперники, і один з них вдалося реалізувати . Матч завершився з рахунком 2:1 на користь Дніпрян.

Чекали на наступний матч з нашої групи ФК Еліта. Розпочався матч із багатьох небезпечних моментів, створеними суперниками. Але наш воротар рятував декілька разів, один з моментів нам із чудової атаки наша команда використала і забила гол – 1:0 наша команда перемогла. І по результатом двох ігор, дві перемоги, наша команда війшла з першого місця у фінал турніру, чекаючи свого суперника. Боролися дві команди : Славутич та Агро-Троя.

У фіналі несподівано виявилися дві команди правого берега – ФК «Дніпро» с.Розумівка та «Агро-Троя» с.Марївка. Матч був дуже цікавим до останньої хвилини зустрічі, дуже багато моментів створювали команди . І  по свистку арбітра про закінчення матчу наша команда перемогла  з рахунком 1:0 і почали святкувати перемогу в турнірі.

На нагородженні були відзначені кращі футболісти,нагороджені грамотою та грошовою винагородою. З нашої команди теж відзначений кращий гравець турніру – Коваль Артем. Далі нагороджували призові місця командні. І ФК «Дніпро» за перше місце вручили грамоти, футбольний мяч  і величезний Кубок турніру, який відправився до Долинської громади, до наступного року, так як це Кубок перехідний.

Фото без описуФото без опису

Отже , за результатами турніру призові місця посіли:

1 місце – ФК «Дніпро»

2 місце – «Агротроя» Мар ївка;

3 місце – «Славутич»Петропіль;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора