A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага! Оголошення результатів засідання конкурсної комісії

Дата: 05.09.2019 14:54
Кількість переглядів: 541

30 серпня 2019 року  завершився конкурс на заміщення вакантної посади директора  Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Конкурс був організований за нормами нового Закону України «Про освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 р. № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти».

До комісії, яку очолив сільський голова Долинської сільської ради – Федчук Богдан Михайлович, надійшли конкурсні матеріали одного претендента для участі в конкурсі – Бублікової Наталії Юріївни. Протягом двох годин Наталія Юріївна тримала іспит: відповідала на питання білету та членів комісії, презентувала перспективний план розвитку освітнього закладу, доводила спроможність педагогічного колективу надавати якісну освіту підростаючому поколінню.

Відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», керівник державного, комунального закладу загальної середньої освіти призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років, на підставі рішення конкурсної комісії.

Визначення результатів завдань здійснювалися кожним членом конкурсної комісії індивідуально, та вносилися до відомості про результати, за визначеною у додатках до Порядку проведення конкурсу, формою. Спільним рішенням комісії вирішено: визнати переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради – Бублікову Наталію Юріївну.

Фото без опису

Шановна, Наталія Юріївно!

Вітаємо з перемогою у конкурсі,  щиро бажаємо успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце. Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів. Нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю.

Долинська сільська рада

Відділ освіти, молоді та спорту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора