A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Трофей у ФК «Дніпро»

Дата: 20.09.2019 08:10
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

15.09.2019 року відновився Чемпіонат Запорізького району з футболу. ФК «Дніпро» повинні були грати гру другого кола у с. Біленьке з місцевою командою «Надія». Гра мала принциповий характер: в першу чергу Розумівцям потрібно було перемагати, щоб зайняти 1-2 сходинку своєї зони для проходу у фінал 4-х, а також після минулої зустрічі півфінала Кубка залишилось багато питань між командами.

Матч почався з приємностей.Враховуючи те, що спорт і фізична культура складають основу здорового способу життя населення, щороку, Долинська громада затверджує бюджет -   виділяючи кошти для розвитку фізичної культури і спорту . ЇЇ основна мета – реалізація  заходів, спрямованих на створення належних умов для підвищення ефективного розвитку фізкультури і спорту на території. Кошти спрямовуються на організацію проведення змагань та матеріального забезпечення їхньої участі в змаганнях, тощо.  Саме з метою підтримки місцевих спортсменівДолинська громада вручила  нову футбольну форму  гравцям футбольної команди  ФК «Дніпро»,  які   на різноманітних змаганнях здобувають звання  переможців.

Хлопці отримавши форму, і з гарним настроєм почали гру. 0-3 так закінчився перший тайм, три сухих мячі змогли забити наші хлопці у ворота суперника, повністю перегравши «Надію». Другий тайм, нам дозволив рахунок, щоб випустити молодих футболістів, яким потрібна була практика, нажаль пропустили один гол, та на загальний результат він не вплинув, з рахунком 1-3 закінчився футбольний матч на користь ФК «Дніпро».

Аванесян Карен – ветеран ФК «Дніпро», який грає за команду майже все своє життя і сьогодні також вніс свою частку у перемогу команди, прокоментував так цю гру: «Сьогодні ми зуміли виконати всі поставлені задачі перед грою, ми не дали супернику вільно грати у центрі поля та на флангах – навязавши боротьбу, та у свою чергу використали свої гольові моменти. Дуже приємно усвідомлювати, що Долинська сільська ради, на чолі  з сільським головою Б.М.Федчуком, завжди підтримують та допомагають нашій команді. Ми - в свою чергу, віддаємося на полі,  на сто відсотків. Готуємося до фінала Кубка Запорізького района. У неділю 22.09.19 р. ми будемо грати з збірною командою «Петропіль-Миколай Поле».

2017 року та 2018 року – ФК «Дніпро» був переможцем у даному турнірі, тепер хлопці поставили ціль здобути даний трофей третій раз поспіль.

Фото без описуФото без опису

Запрошуємо бажаючих поїхати та підтримати команду, яка буде грати 22.09.2019 року на стадіоні «Титан» за адресуюЗапоріжжя,вул. Перспективна, 2-Б (район Павло Кічкас)

Початок гри об 15:30!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора