A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ФК «Дніпро» займає 2 місце Кубка Запорізького району

Дата: 27.09.2019 12:30
Кількість переглядів: 442

У неділю, 22 вересня, проводився фінальний матч Кубка Запорізького району, на стадіоні «Титан» -  між командами «Дніпро» с.Розумівка, та збірної команди с.Петропіль та с.Миколай Поле. Команди прибули на стадіон за годину до початку гри, для того, щоб підготуватися до важливого матчу сезона. Дуже ретельно проведена розминка у нашої команди, чіткі настанови від капітана, та відпрацювання ударів по воротах команди основного складу.

Матч розпочався о 15:30 на стадіоні, вболівальники нашої команди чекали на стартовий свисток судді, підтримували команду з перших хвилин.

Стартові хвилини були дуже нервові, і вже на 5 хвилині -  захисник нашої команди Чученко Евген отримав травму, ліктем потрапили в ніс, якого відразу відправили до лікарні.

Можна відмітити, що на відмашку суперника арбітр, ні як не відреагував, навіть не давши жовту картку.  Команда вимушена була зробити швидку заміну, моменти були у обох команд. Але Розумівці  добре домінували на полі, а воротар суперників виручав свою команду. Перший тайм завершився з рахунком 0:0.

Другий тайм почався з того, що у спірному моменті, коли наш гравець хотів увірватись до воріт суперника – він потрапив на захисника, в результаті  - наш гравець перед штрафною лінією впав. Рішення арбітра – симуляція, друга жовта карточка і наша команда залишається в меншості, буз ключового центрального півзахисника. Хотілось би відмітити, що друга жовта карточка була суперечна, як і перша, у фіналі залишити команду у меншості – зіграло майже головну роль, за таким рішенням наша команда  була не згодна. Одразу «Дніпро»  перелаштувався на іншу тактику. І вийшла чудова контратака у нашої команди, нападник на 76 хвилині перекинув воротаря 1:0 ми попереду.

Залишалося 14 хвилин щоб втримати результат, але наприкінці -  втома та гра в десятьох, зіграла роль у матчі: три атаки використала команда суперників .В результаті 3:1 перемагає збірна команди Петропіль та Миколай Поля.

Можливо вилучення і стало причиною такого результату, але гра є гра. Шкода, не змогли забрати, в третій раз поспіль Кубок, але не можна сказати, що Дніпро просто віддав перемогу: по перше Кубок починається з квітня і закінчується у вересні фіналом, за регламентом змагань, до фіналу потрапляють команди, які впродовж цього часу не помиляються і виграють всі зустрічі, щоб пройти до фіналу.

В результаті турніру:

Виявили найкращого захисника нашої команди Попцова Олександра та нападника Кислого Вадима. За друге місце наша  команда отримала медалі та грамоти. Кубок виборола збірна команди Петропіль та Миколай Поля.

За тиждень 29 вересня чергова гра Чемпіонату району. Суперник буде наш фіналіст Кубку, о 15:30 год,  на стадіоні с.Нижня Хортиця. Запрошуємо всіх вболівальників підтримати команду.

 

Ps: висловлюємо найщиріші слова підтримки Євгену Чученко, та бажаємо якнайшвидшого одужання та повернення в ряди команди.

Фото без описуФото без опису

 

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора