A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як в Долинській ОТГ пройшов День поважного віку!

Дата: 30.09.2019 08:58
Кількість переглядів: 972

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

28 вересня в Долинській сільській раді привітали найповажнішу частину людства – людей похилого віку. Із словами вдячності звернулися до них сільський голова Федчук Богдан Михайлович, заступник сільського голови з гуманітарних питань Данільчак Галина Василівна, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Мироненко Юрій Сергійович, секретар сільської ради Рибак Світлана Олександрівна, керівник агрофірми «Александр-Агро 3» Трутаєв Владлен Едуардович, керівник агрофірми Загорулько Олександр Юрійович.

У будинках культури ветеранів привітали учасники аматорських колективів сільських будинків культури.

Від щирого серця дякуємо тим, хто завжди пам’ятає про цю святу й благородну справу. А це, насамперед, сільський голова Федчук Б. М., керівники агрофірм Трутаєв В. Е., Загорулько О. Ю..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора