A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День захисника України!

Дата: 15.10.2019 12:34
Кількість переглядів: 776

   Напередодні  відзначення Дня  захисника України в закладах культури Долинської сільської ради був проведений  цикл   виховних  та меморіальних заходів, на яких  вшанували пам'ять загиблих  односельчан, учасників  АТО  Мазура П.В. (с.Високогірне) та Дьячкова Ю.А. (с.Нижня Хортиця), які відали своє життя за свободу  і територіальну цілість нашої країни в зоні  проведення антитерористичної операції.

11 жовтня  працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки  провели виховну годину  «Захиснику, тобі  наша слава!», на якому  був присутній  житель села Розумівка  Ханчич Андрій Володимирович, який брав участь в обороні Донецького аеропорту під час  бойових дій  в зоні проведення антитерористичної операції.  Під час  заходу присутні здійснили покладання квітів до меморіальної дошки, присвяченої учаснику АТО  Дьячкову Ю.А.

Фото без опису

(фото Розумівка)

12 жовтня  в Нижньохортицькому клубі відбулась година мужності «Хоробрими, сміливими ростіть, кордони України бережіть». Також відвідувачі Нижньохортицькою бібліотеки  мали  змогу  ознайомитися з тематичною виставкою, присвяченою  односельчанину, який  загинув за свободу  і  незалежність нашої держави в зоні проведення АТО                     Дьячкову Ю.А.

Фото без опису

(Фото  Нижня Хортиця)

Цього ж дня в Новозапорізькій бібліотеці   була проведена патріотична година «Слава українським захисникам». Діти ознайомилися з тематичною книжковою виставкою «В єдності  наша сила».

Фото без опису

(фото Нове Запоріжжя)

А завідуюча Новослобідською бібліотекою Кузьменко Н.Ф. підготувала та провела  історичну годину «Шляхом мужності  і слави».  Після заходу  для  дітей  була  проведена  спортивна година «Спорт. Краса. Здоров’я. Сила».

Фото без опису

(фото Новослобідка)

15 жовтня у Високогірненському клубі  зібралися жителі  села аби вшанувати пам'ять свого односельця, мужнього солдата української армії, який віддав життя  за незалежність України в зоні  проведення АТО  Мазура П.В.

Фото без опису

 

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора