A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Нове життя в новому будинку культури!

Дата: 16.10.2019 09:53
Кількість переглядів: 875

    З липня 2019 року розпочалися ремонтні роботи Долинського сільського клубу, в ході якого було пофарбовано стіни, замінено вікна, капітально відремонтовано  підлогу, замінено стільці в глядацькій залі. Крім того проведено благоустрій території навколо.

            Закладами культури опікується сільський голова Федчук  Б. М.. Вітаючи жителів Долинського із відкриттям оновлено клубу він зазначив: «Нехай цей заклад культури стане центром активності нашої громади, де б ви збиралися і обговорювали питання і проблеми. Сьогодні не проста ситуація в державі, але думаю кожен з вас бачить ті зміни, які відбуваються у нашому селі. Тож нехай у громаді лунає дзвінкий сміх, нехай діточки, які приходять займатися в гуртках сільського клубу, зростають культурними та освіченими громадянами. Сподіваюсь, що на цій сцені будуть виступати все нові й нові творчі самодіяльні колективи.Успіхів вам і процвітання».

       Віднині в Долинському сільському клубі створено належні умови для того, щоб місцеві жителі в комфортних умовах могли брати участь у святкових заходах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора