Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Навчальний візит до Херсонщини

Дата: 25.10.2019 07:58
Кількість переглядів: 618

 

Протягом трьох днів, тривав візит освітян Запорізької та Полтавської областей, до Херсонщини, з метою вивчення досвіду, щодо створення "Нового освітнього простору ОТГ". У складі делегації: найкращі практики галузі освіти, управлінці на місцевому рівні. Цей візит став можливим за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», та Центру розвитку місцевого самоврядування Запорізької та Херсонської областей.

 

Під час візиту, нам учасникам, вдалося ознайомитись з новим освітнім простором Зеленопідської та  Новокаховської ОТГ. Особливо вразили створені сучасні умови для навчання дітей в  "Зеленій" школі , яка побудована  за фінським енергоефективним проектом,  в смт.Антонівка.

 За Програмою візиту, мали змогу відвідати заклади загальної середньої освіти, заклади дошкільної освіти. Ознайомилися з діяльністю Інклюзивно-ресурсного центру та взяли участь у майстер-класі із облаштування шкільних приміщень, під керівництвом директора навчального закладу .

 Уся програма візиту та професійні зустрічі були інформативними та змістовними, дали можливість налагодити зв’язки не тільки з  колегами-освітянами Херсонщини, але й усередині нашої делегації.

 

Фото без опису

Начальник відділу - Юлія Харченко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора