A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Закриття сезону великого футболу, та початок міні-футболу

Дата: 28.10.2019 13:08
Кількість переглядів: 1001

 

    13.10.2019 в неділю проводився фінальний етап з футболу між  командами Запорізького району. Дві найкращі команди лівого берега – смт.Балабино та «Колос»  смт.Кушугум, правий берег – «Надія» с.Біленьке та «Дніпро» с.Розумівка.

    З самого ранку наша команда з бойовим настроєм, вирушила на гру, з вболівальниками, на футбол в смт.Кушугум. Саме у нас розпочинався перший матч о 10:00 з командою Колос смт.Кушугум.

    За 30 хвилин до початку гри команда проводила якісну розминку, всі були дуже серйозно налаштовані на цю гру. І ось стартовий свисток судді дав початок матчу. Перші 5 хвилин тиснула команда Кушугума , але наша команда давала бій, у нас був чудовий захист , які переривали цю атаку і йшли у напад. Декілька разів воротар Кушугума рятував команду.  Але вже на 10 хвилині матчу команда Дніпро провела чудову атаку, і вихід з воротарем реалізував Лось Микита – 1:0 на нашу користь. Далі бій тривав, дуже багато ударів від нашої команди,  але перший тайм з таким рахунком і завершився.

    Другий тайм тривав напруженим, адже команда Кушугум змінила тактику і частіше проходила до наших воріт. Три атаки наші футболісти не втримали і в другому таймі отримали кінцевий рахунок 3:1 на користь «Колос» Кушугум.

   Далі ми чекали на матч за третє місце і суперника свого (с.Біленьке чи смт.Балабино).

Розпочався серйозний матч за третє місце між командами правого берега – «Дніпро» с.Розумівка та «Надія» с.Біленьке. З перших хвилин наша команда проводила серйозні удари, але їх воротар рятував команду. Але один з проходів наша команда  з правого флангу зробила простріл і Штепа Артем відправив мяч у ворота команди Біленьке 1:0. Далі моментів було безліч, штрафних ударів було багато, так як команда Надія дуже часто агресивно  робили фоли на наших  футболістах. Перший тайм завершився 1:0.

На другий тайм наша команда провела заміни і почався знову ж таки з дуже хороших атак нашої команди. І один з дальніх ударів реалізував Кислий Вадим  - 2:0 на користь «Дніпро» Розумівка. До кінця тайму було ще два моменти , які можна було реалізувати, але воротар виручав команду.  Матч завершився з рахунком 2:0  і команда Дніпро Розумівка здобуває третє місце в цьому сезоні Запорізького району.

«Дніпро» їхав фаворитом на цей фінал, адже протягом всього сезону показував якісну та гарну гру, але футбол є футбол.

         За результатами:

1 місце – Балабино, 2 місце – «Колос» Кушугум, 3 місце – «Дніпро» Розумівка.

За підсумками сезону можна зробити такі висновки: команда ФК «Дніпро» Розумівка сформувалась дуже серйозними гравцями, навіть 4 гравці з Біленького тепер грають офіційно за нашу команд: Бронзюк Сергій, Моісеєнко Роман та Коваль Артем. Команда приймала участь у багатьох турнірах за цей сезон.

  • Турнір до Незалежності України в с. Петропіль – 2 місце
  • Турнір пам’яті Трухіна в с. Кушугум – 1 місце.
  • Кубок Запорізького району – 2 місце.
  • Чемпіонат Запорізького району серед команд правого берегу – 1 місце.
  • Чемпіонат Запорізького району серед кращих команд – 3 місце.

Сезон великого футболу закінчився, а з футзалу тільки почався!

26.10.19 р. – пройшов другий етап з міні-футболу серед команд Правого берега Дніпра. У змаганнях приймали участь пять команд: «Надія» Біленьке, «Агро-Троя» Марївка, «Славутич» Петропіль-Миколай-Поле, Великий Луг та «Дніпро». Формат змагань складається з 3-4 етапів, у якому за попередніми результатами з 3 етапів визначаються  кращі 2 команди Правого та Лівого берега Дніпра, які після між собою розігрують переможця.

На цьому тижні нашим хлопцям не було рівних серед всіх команд:

Дніпро – Славутич (4:1)

Дніпро – Надія (2:1)

Дніпро – Великий луг (8:0)

Дніпро – Агро-Троя (5:1)

Будемо чекати третій етап змагань на наступному тижні.

Фото без описуФото без опису

Володимир Сергєєнко – спеціаліст І категорії Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора