A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

У Запоріжжі пройшов Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Соol Games»

Дата: 28.10.2019 13:11
Кількість переглядів: 778

24.10.19 р. відбулися зональні змагання  «Соol Games», де прийняли участь дві команди з Розумівської школи (переможці територіальних змагань), а це: другий та третій дивізіон.  Приймали змагання школи Комунарівського району, на базі Запорізької гімназії №107 та Запорізькій загальноосвітній школі №103. Змагалися 25 команд учнів різних вікових дивізіонів.

У другому віковому дивізіоні змагалися 8 команд. За форматом змагань - команди були розподілені на дві групи. До нашої групи потрапив Олександрівський р-н., Вільнянський р-н та Дніпровський р-н. Для того, щоб пройти до фінальної частини, нам потрібно було перемогти у двох команд, але у запеклій боротьбі, ми -  нажаль, програли Олександрівському району, та виграли у Вільнянського р-ну. Але однієї перемоги у групі було замало, щоб пройти до фіналу.

У третьому віковому дивізіоні змагалися 9 команд і наша у тому числі. За форматом змагань, команди були розподілені на три групи.До нашої групи потрапив: Дніпровський р-н. та Вознесенівський р-н. Наша старша команда, також змогла перемогти одну команду, але для проходу у фінальну частину потрібно було перемагати у двох команд.

Таким чином Опорний заклад загальної середньої освіти Розумівська школа -  гідно виступила на змаганнях з естафет «Cool Games». Є над чим працювати в майбутньому. У нас є потенціал, та бажання здобувати перемогу.

Сергєєнко Володимир – спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора