A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Створення належних  умов та забезпечення якісним харчуванням  дітей  – є одним із пріоритетних завдань Долинської ОТГ

Дата: 14.11.2019 08:47
Кількість переглядів: 1041

 

12 листопада розпочалася перевірка по впровадженню та  аудит системи HACCP  в  закладах дошкільної освіти Долинської сільської ради, представниками Запорізького районного управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області,  Синецьким В.В., Шостак Ю.П. Фахівцями перевірено стан харчоблоків, умови приготування страв, ведення документації, проаналізовано небезпечні фактори та контроль у критичних точках, а також дотримання  «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів».

Серед умов, які впливають на активну діяльність дітей, важливе місце займає правильна організація та додержання режиму харчування у навчальних закладах. Тому, керівники закладів постійно керуються нормативними документами, вживають дієві заходи, з метою поліпшення стану виконання норм харчування та забезпечення постійного контролю за організацією харчування дітей та за дотриманням норм харчування та якістю приготування страв.

Безпека харчування дошкільнят та школярів - це дуже важливе та актуальне питання. Від того, на скільки якісно і правильно харчуються діти -  великою мірою залежить стан їхнього здоров'я, їх розвиток і самопочуття.

Фото без описуФото без опису

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора