A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Міжнародний День толерантності в закладах культури Долинської сільської ради!

Дата: 18.11.2019 08:19
Кількість переглядів: 1029

                 16 листопада до Міжнародного дня толерантності в закладах культури Долинської сільської ради відбувся цикл заходів, під час якого присутні мали змогу взяти участь в  інтерактивних формах роботи, обговоренні питання про те, якими особистими якостями повинна володіти толерантна людина.

                Відтак у Долинській бібліотеці для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку було проведено подорож країною Толерантності «Пізнай себе – зрозумій іншого». Під час заходу діти дізналися, що таке толерантність і з якого часу у світі відзначають цей день; взяли участь у декількох експериментах, які показали індивідуальність кожного; послухали цікаву та повчальну притчу про аксакала; пограли в гру «Що у нас спільного?»; охарактеризували відомих казкових героїв і дали оцінку їх поведінці. У підсумку обговорили декілька ситуацій на тему «Як виявляти толерантність».

                                                               фото Долинська бібліотека

               Для відвідувачів Новозапорізької бібліотеки була проведена виховна  година «Толерантність – запорука людяності». Під час заходу  діти дізналися  більше про якості , якими володіє толерантна людина. Обговорили  проблемні питання. Під час колективної творчої справи створили яскраву квітку  толерантності.

                                                             фото Новозапорізька бібліотека

 

Завідуюча Нижньохортицьким клубом  Андрєєва О.І. провела для підлітків  годину відвертої розмови  «Толерантність врятує світ», під час якого присутні  сформували висновки про те, що толерантність  - важлива риса  характеру кожної людини, яка прагне бути успішною.

фото Нижньохортицький  клуб

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора