Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Гідності та Свободи!

Дата: 22.11.2019 09:40
Кількість переглядів: 778

            21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

            З метою  вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання дітей, молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України у  закладах культури Долинської сільської ради відбулися заходи, які висвітлюють доленосні сторінки в історії України початку XXI століття.

              Працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки провели  хроніку сучасної України «Герої сучасного майдану»,  метою якого було вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні,  героїзм українських захисників, які  полягли та тих, хто і сьогодні зі  зброєю в руках захищають суверенітет України.

Фото без описуФото без опису

фото Розумівський БК та бібліотека

 

            Завідуюча Нижньохортицьким клубом Андрєєва О.І. провела  інформаційний  діалог «Ми є народ, якого не здолати».

Фото без опису

фото Нижньохортицький  клуб

            У Долинській  бібліотеці  організовано  тематичний інформаційний стенд, присвячений революційним подіям 2004 року та Революції Гідності,                      її учасникам та значенню цих подій у розвитку громадянського суспільства.

Фото без описуФото без опису

фото Долинська бібліотека

Відвідувачі Новозапорізької бібліотеки мають змогу ознайомитися з тематичною книжковою виставкою . 

Фото без описуФото без опису

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

Долинської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора