A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Нагородження найкращих!

Дата: 04.12.2019 16:20
Кількість переглядів: 1621

 

       В Україні 7 грудня – День місцевого самоврядування, професійне свято всіх тих, хто, за покликом серця, обраний волею народу в сільських, селищних, обласних радах представляти і захищати інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад. Це свято притаманного українцям способу життя,  в основі якого – самоврядне суспільство.

      Нехай цей святковий день додасть всім працівникам органів місцевого самоврядування натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і міст, зміцнення авторитету нашої держави в Європейській спільноті і у всьому демократичному світі.

 

        4 грудня в Концертному залі імені Глінки відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування, на яких було відзначено кращих представників органів місцевого самоврядування області. З вітальними словами виступили голова Запорізької обласної ради Самардак Григорій Вікторович та голова Запорізької обласної державної адміністрації Туринок Віталій Вікторович.

       З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні  нагороджено Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  місцевого самоврядування голову Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – Федчука Богдана Михайловича. Цю високу відзнаку Богдану Михайловичу вручав голова Запорізької обласної ради Г. В. Самардак.  Він побажав голові Долинської сільської ради успіхів, перемог, які окрилювали б на нові звершення та здобутки. Як кавалера ордена «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня  Федчука Богдана Михайловича занесено до Книги Пошани Запорізької обласної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фрагмент відео вручення нагороди голові Долинської ОТГ

 

 В свою чергу зі  словами вдячності сільський голова Федчук Б. М. звернувся до працівників Долинської сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та жителів об’єднаної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора