A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Двостороння співпраця у сфері АПК!

Дата: 05.12.2019 08:21
Кількість переглядів: 572

    26 листопада у місті Пекін відбулося Сьоме засідання Підкомісії з питань співпраці у сфері сільського господарства під спів головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торгового представника України та Головного ветеринара міністерства  сільського господарства та сільських справ КНР.

    Під час засідання було обговорено широке коло питань двосторонньої співпраці у сфері  АПК зокрема, питання щодо зацікавленості української сторони у експорті до КНР готової продукції.

     За результатами зустрічі досягнута  домовленість продовжити співпрацю у форматі проведення спільних бізнес – форумів з метою налагодження співробітництва між українськими та китайськими компаніями, посилення їх  взаємної участі у виставкових заходах, що проводяться в Україні та КНР, а також налагодження відносин у сфері обміну інформацією про попит і пропозицію на сільськогосподарську продукцію між компетентними органами обох сторін.

     Більш  детальну інформацію можна отримати в Управлінні зовнішніх  зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, 69107, контактна особа Ганна Верьовкіна (061) 2246311.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора