Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Флешмоб "Зроби фото з хустинкою"

Дата: 06.12.2019 10:40
Кількість переглядів: 1010

     Сьогодні за участю заступника сільського голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради – Данільчак Галини Василівни, начальника відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради – Харченко Юлії Володимирівни, начальника відділу надання адміністративних послуг Долинської сільської ради – Кузьменко Анастасії Сергіївни в комунальному закладі дошкільної освіти «Мрія» Долинської сільської ради відбувся флешмоб «Зроби фото з хусткою». Участь прийняли і наймолодші наші красуні, які мали нагоду продемонструвати розмаїття барв на хустинках, які символізують жіночу душу, прихильність і любов, вірність в коханні та прив’язаність в дружбі.Не байдужими до флешмобу «Зроби фото з хусткою» були і працівники Долинської сільської ради.
 

     Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм.
 
     Хусткою українка закривала волосся на голові, але у неї завжди було відкрите обличчя. Це свідчить про волелюбність українок. Хустка як невід’ємний елемент одягу підкреслює його буденність чи святковість, інформує про родинний, матеріальний статус. Відроджуємо, поважаємо, пропагуємо наші українські традиції - це генетичні скарби нашого народу. Традиції - це наше минуле і майбутнє... Бережімо їх і поважаймо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора