A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Уклін усім, хто край  боронить»

Дата: 09.12.2019 12:47
Кількість переглядів: 557

 

      З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, який був  встановлений постановою Верховної ради України в 1993 році, в закладах культури Долинської сільської ради проведений  цикл тематичних заходів різних вікових категорій населення.

       Працівники Розумівського будинку культури  та  бібліотеки спільно підготували та провели  виховну годину «Любіть свою землю», під час  якої присутні  ознайомилися з історією встановлення  української армії, її сьогоденням  і викликами, що стоять перед військовими сучасної держави.  Також для  хлопців був проведений  спортивний  блок,  де  вони повинні  були продемонструвати свою фізичну  підготовку, витримку, мужність та  кмітливість.

Фото без описуФото без опису

Фото Розумівський  БК та  бібліотека

З нагоди свята  в  бібліотеках Долинської громади  були оформлені тематичні книжкові  виставки, полиці та інформаційні  куточки. Метою літератури представленої на виставках, було висвітлення історичного шляху становлення та розвитку Збройних Сил України,  демонстрація мужності, безстрашшя і стійкості українських воїнів під час виконання  свого військового обов’язку, гарячої любові до своєї Вітчизни, вірності присязі, бойовим традиціям українського народу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото бібліотечних закладів

 

КЗ «Центр культури та дозвілля»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора